Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

Κικίλιας: «Αυτοί που εγκαινιάζουν αυτοκινητόδρομους- Σήκωναν μπάρες και έλεγαν «Δεν πληρώνω»


«Αυτοί που σήκωναν τις μπάρες και έλεγαν "δεν πληρώνω", αυτοί που ζήταγαν από τον κόσμο να κάνει στάση πληρωμών προκειμένου να χρεοκοπήσει το ελληνικό κράτος και να ρίξουν την κυβέρνηση, σήμερα εγκαινιάζουν τους αυτοκινητόδρομους... Δεν υπάρχει καμία ντροπή;», διερωτήθηκε ο Βασίλης Κικίλιας, αναφερόμενος στα σημερινά εγκαίνια του οδικού άξονα Κορίνθου-Πατρών από τον πρωθυπουργό, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, τόνισε πως τα μεγάλα έργα έγιναν χάρις στον εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή που μας έβαλε στην Ευρωπαϊκή Ένωση και πως έγιναν με 90% ευρωπαϊκή χρηματοδότηση. «Τότε όλοι αυτοί οι κύριοι έλεγαν μαζί "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο" και "έξω οι βάσεις και έξω από την Ευρώπη"», είπε ο ίδιος, επισημαίνοντας πως δεν άκουσε «ούτε μια κουβέντα πολιτικής μεγαλοψυχίας από τον κ. Τσίπρα και υπουργούς του για ένα έργο το οποίο μπλόκαρε. Και ήταν όλοι κρεμασμένοι στα διόδια επάνω και σήκωναν τις μπάρες. Και τώρα του έρχονται τα μπιλιετάκια και αναγκάζονται να πληρώσουν. Το έργο αυτό σταμάτησε το 2015 γιατί δεν υπήρχε χρηματοδότηση», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο θέμα της αξιολόγησης, ο κ. Κικίλιας δήλωσε ότι η κυβέρνηση έχει «υπογράψει, δεχτεί και καταπιεί τα πάντα και τις κόκκινες γραμμές της». «Η αριστεροσύνη τους εξαντλείται στο αν το Άγιο Φως θα έρθει με τιμές αρχηγού κράτους στη χώρα μας ή όχι», είπε προσθέτοντας πως οι πολίτες πληρώνουν με μειώσεις σε συντάξεις και στο αφορολόγητο τον ένα χρόνο καθυστέρησης της β' αξιολόγησης. «Έρχονται ένα χρόνο μετά αυτοί οι κύριοι χωρίς να έχουν συμφωνία και χωρίς να έχουν καμία δέσμευση για το χρέος και πανηγυρίζουν. Γιατί; Επειδή χρέωσαν τον κοσμάκη ξανά;», διερωτήθηκε, λέγοντας πως η κυβέρνηση φέρνει ένα δεύτερο μνημόνιο με την υπογραφή του κ. Τσίπρα.
   
Σύμφωνα με τον κ. Κικίλια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συζητήσει με τους εταίρους αυτό το οποίο λέει η ΝΔ: δηλαδή ότι οι επενδύσεις μαζί με τις μεταρρυθμίσεις και τη μείωση στο δημόσιο των σπάταλων, μπορούν να δώσουν χώρο νέων θέσεων εργασίας και από την άλλη να οδηγήσουν σε μείωση των φορολογικών συντελεστών.
   
«Πάση θυσία θα μειώσουμε τους φόρους», τόνισε, υπενθυμίζοντας πως ο κ. Μητσοτάκης έχει μιλήσει πολύ σοβαρά για αυτά που θα κάνει η ΝΔ. « Όταν μειώσαμε τη φορολογία από το 23% στο 13% και στο πετρέλαιο θέρμανσης, είπαν όλοι ότι θα καταρρεύσουν τα έσοδα. Όμως πετύχαμε», τόνισε, προσθέτοντας πως Η ΝΔ θα καταργήσει τον "νόμο Παρασκευόπουλου".

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου