Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη, 11 Απριλίου 2017

Ένωση Κεντρώων: «Ο κ.Τσίπρας θέλει να γαντζωθεί στην εξουσία»


«Στο μυαλό του κ. Τσίπρα συνυπάρχουν δυο αντικρουόμενα πράγματα. Θέλει να γαντζωθεί στην εξουσία, δεν έχει όμως ακόμη απορρίψει την διεξαγωγή εκλογών αμέσως», υποστηρίζει αναφερόμενη στην αξιολόγηση η Ένωση Κεντρώων.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΚ δηλώνει ότι «η κυβέρνηση διαφημίζει και θριαμβολογεί ότι έκλεισε η συμφωνία για την 2η αξιολόγηση, την οποία όμως συγχρόνως τορπιλίζει, λέγοντας ότι πρέπει πρώτα να "κουρευτεί" το χρέος. Όμως οι δανειστές έχουν καταστήσει σαφές ότι για το χρέος θα συζητήσουν μετά το 2018 και εφόσον ικανοποιηθούν όλοι οι στόχοι».


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου