Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή, 9 Απριλίου 2017

Σερβικό κόμμα δημιουργείται στο Κοσσυφοπέδιο


Το μέλος της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής του Κοσσυφοπεδίου, Νενάντ Ρικάλο, επιβεβαίωσε ότι η πρωτοβουλία πολιτών  «Λίστα Σέρπσκα»- (Σερβική Λίστα) υπέβαλε αίτηση για να μετατραπεί σε πολιτικό κόμμα.Η αίτηση έγινε για την εγγραφή της «Σερβικής Λίστας» ως κόμμα του Κοσσυφοπεδίου και υποβλήθηκε από τον Σλάβκο Σίμιτς.


«Η πρωτοβουλία αυτή υποστηρίζεται από περισσότερους από 1650 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των βουλευτών, προέδρων Δήμων, μελών των δημοτικών συμβουλίου και άλλων ατόμων», είπε ο Ρικάλο.


Πρόσθεσε ότι η «Σερβική Λίστα» έχει τη δύναμη και θέληση να παρίσταται με πλήρη δυναμικότητα στα πράγματα του Κοσσυφοπεδίου.


(sitel.com.mk)
http://www.echedoros-a.gr/2017/04/blog-post_25.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου