Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

Ίδρυση έδρας αντικατασκοπείας του ΝΑΤΟ στη Ρουμανία


Το ρουμανικό Κοινοβούλιο εξετάζει τη θέσπιση έδρας αντικατασκοπείας του ΝΑΤΟ στη χώρα, γράφει η ρωσική εφημερίδα ‘Ιζβέστια’ επικαλούμενη πληροφορίες από το κοινοβούλιο του Βουκουρεστίου.


Το ειδικό τμήμα θα έχει και καθήκοντα εκπαίδευσης, η οποία θα είναι βασισμένη στο δόγμα της ενόπλων δυνάμεων της Συμμαχίας, για την καταπολέμηση της κατασκοπείας.



Οι ειδικοί σημειώνουν ότι η επιλογή της Ρουμανίας για τη δημιουργία της νέας αυτής δομής των 28 χωρών-μελών του ΝΑΤΟ είναι, αν μη τι άλλο,  η γεωγραφική εγγύτητα με τη χερσόνησο της Κριμαίας.

focus-news.net
http://www.echedoros-a.gr/2017/04/blog-post_31.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου