Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Εκτάκτως στις Βρυξέλλες Τσακαλώτος, Αχτσιόγλου, Χουλιαράκης: Επήλθε συμφωνία για την αξιολόγηση

του Πάνου Σπαγόπουλου
Eκτάκτως μεταβαίνουν στις Βρυξέλλες ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης  οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες μεταβαίνουν σε μια προσπάθεια να κλείσει η δαπραγμάτευση και να εγκριθεί από το Eurogroup της 7ης Απριλίου.

Οι τρεις υπουργοί αναχωρούν αύριο για τις Βρυξέλλες μετά από εντολή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος φέρεται να ήρθε σε συμφωνία με την Γερμανίδα καγκελάριο Α.Μέρκελ και να εκλεισε τα ανοιχτά θέματα της διαπραγμάτευσης, όπως τον χρόνο περικοπής των συντάξεων και το επίπεδο του αφορολόγητου, αλλά και τις αλλαγές στα εργασιακά.

Η κυβέρνηση απέρριπτε από το πρωί σήμερα τα σενάρια για μη κλείσιμο της αξιολόγησης υποστηρίζοντας ότι "καταστροφολογικά σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα".

Αναμένεται τις επόμενες ώρες, μετά την ολοκλήρωση του κύκλου επαφών που πραγματοποιούν ο Αλέξης Τσίπρας και τα στελέχη της κυβέρνησης, να υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις.

Η γενική εικόνα είναι ότι επήλθε συμφωνία. Μια ακόμα επώδυνη συμφωνία για τους Ελληνες πολίτες την οποία η κυβέρνηση θα χαρακτηρίσει "επιτυχία" και η αντιπολίτευση θα την δεχθεί γιατί "χάνουμε λεφτά όσο αργούμε να κλείσουμε την αξιολόγηση".

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου