Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Βέτο της Ρωσίας στο ΣΑ του ΟΗΕ για την Συρία


Το δικαίωμα του «βέτο» ενεργοποίησε η Ρωσία στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, προκειμένου να μπλοκάρει το ψήφισμα της πρότασης για την έκδοση κοινού κειμένου που θα καταδικάζει την κυβέρνηση της Συρίας για την επίθεση με χημικά στην Ιντλίμπ.

Η πρόταση έγινε από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γαλλία και τη Βρετανία, οι οποίες είχαν εκδηλώσει τις προθέσεις τους από τις προηγούμενες συνεδριάσεις, με σκοπό να νομιμοποιήσουν μία πιθανή στρατιωτική επέμβαση κατά της κυβέρνησης του Μπασάρ αλ Άσαντ στη Συρία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου