Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

Ν.Τουσκ: «Η ΕΕ αποφασισμένη να εμμείνει στη συμφωνία με την Τουρκία για τους πρόσφυγες»


Η Ευρωπαϊκή Ενωση είναι αποφασισμένη να εμμείνει στη συμφωνία με την Τουρκία, για την αντιμετώπιση των προσφυγικών ροών, τόνισε ο Ντόναλντ Τουσκ.

Ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Βουλγαρίας, Ρούμεν Ράντεφ και καλωσόρισε τις προσπάθειες της Σόφιας να ενισχύσει την ασφάλεια στα νοτιοανατολικά σύνορά της με την Τουρκία, προκειμένου να αποτρέπεται η διέλευση προσφύγων. Ο Τουσκ δήλωσε ότι οι Βρυξέλλες θα παράσχουν επιπλέον χρηματοδότηση, αν επιδεινωθεί η κατάσταση.

«Είμαστε αποφασισμένοι να κρατήσουμε κλειστές τις διαδρομές για τους πρόσφυγες σε αυτή την περιοχή», είπε ο Τουσκ σύμφωνα με το Reuters. «Παραμένουμε δεσμευμένοι στην πλήρη εφαρμογή της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας», πρόσθεσε.

«Η ΕΕ τιμά τις δεσμεύσεις της, όπως περιμένουμε από την Τουρκία να συνεχίσει να τηρεί αυτά που της αναλογούν από τη συμφωνία», είπε ακόμη. Η Αγκυρα έχει απειλήσει επανειλημμένα ότι μπορεί να ακυρώσει τη συμφωνία, ιδιαίτερα έπειτα από την απόφαση πολλών χωρών της ΕΕ να μην επιτρέψουν σε Τούρκους πολιτικούς να μιλήσουν σε συγκεντρώσεις στα εδάφη τους, ενόψει του δημοψηφίσματος στην Τουρκία.

Η Βουλγαρία εξέφρασε ανησυχία για μία πιθανή νέα εισροή προσφύγων, εξαιτίας των τεταμένων σχέσεων της Τουρκίας με την Ευρωπαϊκή Ενωση.

«Είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς να αναπτύξουμε καλές σχέσεις γειτονίας με την Τουρκία», είπε ο Ράντεφ. «Την ίδια ώρα, οι εντάσεις ανάμεσα στην ΕΕ και την Τουρκία δημιουργούν μεγαλύτερο κίνδυνο για τη Βουλγαρία», συμπλήρωσε.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου