Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες
«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

Τ.Μέι: Η Βρετανία θα επιδιώξει την καλύτερη συμφωνία με την Ε.Ε για το Γιβραλτάρ


Η Μ. Βρετανία θα επιδιώξει να συνάψει συμφωνία με τους καλύτερους δυνατούς όρους για τον βρετανικό θύλακα του Γιβραλτάρ στο νοτιότερο άκρο της ιβηρικής χερσονήσου κατά τις διαπραγματεύσεις της για το διαζύγιο με την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ δεν θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις για την κυριαρχία του θύλακα χωρίς την συναίνεση των πολιτών του, δήλωσε η πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Τερέζα Μέι.

Έπειτα από την συνάντηση της με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ στο Νούμερο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ, η κ. Μέι τόνισε ότι η Μ. Βρετανία αναμένει την έναρξη των επίσημων συνομιλιών με την Ε.Ε., μόλις η Ένωση καταλήξει στις κατευθυντήριες γραμμές της.

«Η πρωθυπουργός επίσης έκανε σαφές ότι αναφορικά με το ζήτημα του Γιβραλτάρ, η θέση του Ηνωμένου Βασιλείου δεν έχει αλλάξει: το Η.Β. θα επιδιώξει την σύναψη μιας συμφωνίας με τους καλύτερους δυνατούς όρους για το Γιβραλτάρ κατά τις διαπραγματεύσεις εξόδου από την Ε.Ε., ενώ δεν θα τεθεί σε καμία διαπραγμάτευση η κυριαρχία του Γιβραλτάρ δίχως την συναίνεση των πολιτών του βρετανικού θύλακα», ανέφερε το πρωθυπουργικό γραφείο της κ. Μέι, με ανακοίνωσή του.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου