Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Σύλληψη διακινητών μεταναστών και ναρκωτικών στη Ρόδο


Στη Ρόδο τον εντόπισαν οι αστυνομικοί τον διακινητή που αναζητούσαν στα Ιωάννινα και του πέρασαν χειροπέδες, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Ιωαννίνων!

Πρόκειται για έναν 56χρονο Αλβανό που συνελήφθη από άνδρες της τοπικής Ασφάλειας στην πόλη της Ρόδου και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών του νησιού, που έδωσε εντολή να εκτίσει την ποινή φυλάκισης δυο ετών και ενός μήνα η οποία του είχε επιβληθεί για παράνομη προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας.

Φυγόποινος διακινητής ναρκωτικών ήταν ένας 38χρονος Έλληνας που συνελήφθη στην Κάτω Αχαΐα από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος όταν, μετά από έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δυο ετών και ενός μηνός.

Στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Περιφέρειας ένας 24χρονος Αλβανός, επειδή εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας για κλοπή με ποινή φυλάκισης ενός έτους.

Στον Τύρναβο, αστυνομικοί του τοπικού τμήματος συνέλαβαν έναν 53χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Λάρισας για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου