Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Λάρισα: Οπλισμένος Αλβανός λήστεψε από προπό τις εισπράξεις του τζόκερ


Να πιάσει το «Τζόκερ» πριν ακόμη γίνει η... κλήρωση προσπάθησε ένας κακοποιός, ο οποίος εισέβαλε οπλισμένος με ένα μαχαίρι σε ένα πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. στη Λάρισα και ακινητοποίησε τις δύο γυναίκες υπαλλήλους απειλώντας τις με αυτό! Τελικά, όμως, κατέληξε στα κρατητήρια.

Ο ληστής, που όπως κατέθεσαν αργότερα τα θύματα είχε πρόχειρα καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, πέρασε πίσω από το γκισέ κρατώντας σε απόσταση τις δυο γυναίκες ηλικίας 26 και 29 χρόνων που είχαν τρομοκρατηθεί στην θέα του μαχαιριού και άρπαξε από την ταμειακή μηχανή τις εισπράξεις ύψους 700 ευρώ. Αμέσως μετά, βγήκε από το πρακτορείο και τράπηκε σε φυγή πεζή. Η ληστεία στο πρακτορείο της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου έγινε το βράδυ της Κυριακής και μάλιστα την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η... κλήρωση του «Τζόκερ»! Οι δυο υπάλληλοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος πρόλαβε να εξαφανιστεί. 

Όμως, μετά από έρευνα της Ασφάλειας, ταυτοποιήθηκε ένας 35χρονος Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη έξω από το σπίτι του και στην κατοχή του βρέθηκαν το μαχαίρι και μέρος από τα χρήματα. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου