Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Κύπρος: Βρέθηκαν οστά ακόμα τεσσάρων Ελληνοκυπρίων αγνοούμενων


Οστά που πιστεύεται ότι ανήκουν σε τέσσερις Ελληνοκύπριους αγνοούμενους έχουν εντοπιστεί βόρεια της λίμνης της Γαλάτειας στα κατεχόμενα, ενώ δεν αποκλείεται ο αριθμός αυτός να αυξηθεί, δήλωσε το μέλος της Διερευνητικής Επιτροπής για τους Αγνοούμενους (ΔΕΑ), Νέστορας Νέστορος, τονίζοντας ότι ο εντοπισμός έγινε κατορθωτός με τη συνεργασία του γραφείου του με το γραφείο της Τουρκοκύπριας εκπροσώπου στη ΔΕΑ, Γκιουλντέν Πλουμέρ Κιουτσιούκ.

Ο κ. Νέστορος εξήγησε ότι και στο παρελθόν είχε γίνει ανασκαφή στην περιοχή, όπου είχαν εντοπιστεί οστά, αλλά είχαν πληροφορίες και για άλλο σημείο ταφής. «Αξιοποιώντας από κοινού τις πληροφορίες και χρησιμοποιώντας τη νέα, σύγχρονη τεχνολογία έγινε κατορθωτό να έχουμε επιτυχές αποτέλεσμα», πρόσθεσε.

Ο κ. Νέστορος πρόσθεσε ότι οι εκσκαφές θα συνεχιστούν στη συγκεκριμένη τοποθεσία από την ομάδα της ΔΕΑ, διευρύνοντας το χώρο εκσκαφών και παράλληλα θα αρχίσει η εκταφή των οστών που βρέθηκαν αφού έχει ήδη οριοθετηθεί ο χώρος.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου