Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή, 9 Απριλίου 2017

Αλβανία και Κοσσυφοπέδιο υπέρ της επίθεσης των Αμερικανών στη Συρία


Η Αλβανία και το Κοσσυφοπέδιο- οι δύο νέες δορυφορικές οντότητες των ΗΠΑ-  υποστηρίζουν την πυραυλική επίθεση των Αμερικανών  κατά της Συρίας. 



Με δημοσιεύσεις τους στο Twitter στην αγγλική γλώσσα (για να γίνει κατανοητή στο εξωτερικό) ο υπουργός Εξωτερικών της Αλβανίας, Ντιτμίρ Μπουσάτι  και του Κοσσυφοπεδίου ο Ενβέρ Χοτζάι χαιρέτισαν την απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.


«Οι αμερικανικές επιθέσεις στη Συρία ήταν μια ισχυρή και αναγκαία απάντηση της κυβέρνησης των ΗΠΑ κατά της χρήσης χημικών όπλων από το καθεστώς Άσαντ», σημειώνει ο Μπουσάτι.



Ενώ ο υπουργός Εξωτερικών του Κοσσυφοπεδίου αναφέρει ότι η αμερικανική επίθεση ήταν αναμενόμενη για την ευθύνη της διεθνούς κοινότητας στην προστασία των αμάχων από τις βάρβαρες πράξεις του καθεστώτος Άσαντ.


(top-channel.tv)
http://www.echedoros-a.gr/2017/04/blog-post_21.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου