Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017

Δ. Καμμένος: «Η κυβέρνηση συνεχίζει έναν προοδευτισμό που δεν έχει ουσία»


Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, δήλωσε σε ρ/σ πως «η κυβέρνηση συνεχίζει έναν προοδευτισμό που δεν έχει καμία ουσία».

Είπε μάλιστα πως οι επιθέσεις κατά της εκκλησίας ξεκίνησαν από τον Κώστα Σημίτη με την έχθρα του κατά του Μακαριστού Αρχιεπίσκοπου Χριστόδουλου.

Σημείωσε ακόμη πως η «αριστερή ατζέντα δεν αντικατοπτρίζει την ελληνική κοινωνία που είναι συντηρητική που πιστεύει στην Παναγία, τον Χριστό και το Άγιο Φως» και τόνισε ότι αυτές οι απόψεις εκφράζουν τον στενό πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ που δεν ξεπερνά το 3%.

Ο βουλευτής τάχθηκε κατά ενός ουδετερόθρησκου κράτους που προβλέπει η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την αναθεώρηση του Συντάγματος.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου