Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Ερντογάν: Κατηγόρησε τον ηγέτη της αντιπολίτευσης για επαφές με τους πραξικοπηματίες


Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν κατηγόρησε τον αρχηγό του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), Κεμάλ Κιλιντσάρογλου ότι ήταν σε επαφή με τους πραξικοπηματίες το βράδυ του αποτυχημένου πραξικοπήματος τον Ιούλιο του 2016.


«Κιλιντσάρογλου! Τα τανκς ήταν εκεί στις 23:15 το βράδυ της 15ης Ιουλίου. Επικοινώνησες με τους πραξικοπηματίες στρατιώτες στα τανκς και μετά πήγες στο δημοτικό διαμέρισμα Bakırköy στην Κωνσταντινούπολη, στο σπίτι του δημάρχου του Bakırköy”, δήλωσε ο Ερντογάν σε συγκέντρωση των οπαδών του στην πόλη Urfa, σύμφωνα με τουρκικά μέσα.

«Προτίμησαν να δραπετεύσουν από το να προσπαθήσουν να σταματήσουν τα τανκς μπαίνοντας μπροστά τους όταν τα είδαν το βράδυ στις 15 Ιουλίου”, υπογράμμισε.

Ο Ερντογάν κατηγόρησε πρόσφατα τον ηγέτη του CHP ότι ήταν «σε επαφή με τους συνωμότες του πραξικοπήματος”. Είχε προηγηθεί εκπομπή του ιδιωτικού σταθμού A Haber με εικόνες από την αναχώρηση του Κιλιντσάρογλου από το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης τις πρώτες ώρες του πραξικοπήματος.

Ο Τούρκος πρόεδρος έκανε λόγο για επαφές του Κιλιντσάρογλου [με τους συνωμότες του πραξικοπήματος], υποστηρίζοντας σε ραδιοφωνική εκπομπή χθες ότι ο ηγέτης του CHP αναχώρησε από το αεροδρόμιο μετά από συμφωνία με τους ηγέτες του πραξικοπήματος.

«Αυτό δείχνει ότι όλα ήταν σχεδιασμένα”, πρόσθεσε.

Ο Ερντογάν δήλωσε επίσης ότι δεν θα προσκαλούσε ποτέ τον Κιλιντσάρογλου στο συλλαλητήριο υπέρ της ενότητας μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα, εάν γνώριζε τη «συμφωνία με τους συνωμότες”.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου