Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

Βρούτσης: «Η αβεβαιότητα στην οικονομία πλήττει και την απασχόληση»


«Η αβεβαιότητα στην οικονομία πλήττει και την απασχόληση» τονίζει σε δήλωσή του ο τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης, με αφορμή τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την ανεργία τον Ιανουαρίου 2017.

Σύμφωνα με τον κ. Βρούτση οι δυσμενείς εξελίξεις στην αγορά εργασίας συνεχίζονται μετά τα στοιχεία της "ΕΡΓΑΝΗ", που επιβεβαιώνουν ότι οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης, για πρώτη φορά κυριαρχούν απόλυτα στην αγορά εργασίας - τα δύο τελευταία χρόνια - έρχεται η σημερινή ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ να επιβεβαιώσει ότι ο ρυθμός αποκλιμάκωσης της ανεργίας εξανεμίστηκε. Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Βρούτση αξιολογώντας την πορεία του δείκτη ανεργίας τους τελευταίους μήνες, διαπιστώνουμε μια νέα αυξητική του τάση.

Ο τομεράρχης της ΝΔ τονίζει πως σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, η ανεργία τον Ιανουάριο του 2017 διατηρήθηκε στο 23,5% - ίδια με το Δεκέμβριο του 2016 - όταν τον Ιούλιο του 2016 ήταν στο 23,3%! «Η δυσμενής αυτή εξέλιξη φέρει τη σφραγίδα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και οφείλεται αποκλειστικά στη διάχυτη αβεβαιότητα που επανήλθε στην οικονομία. Δυστυχώς, όλοι οι δείκτες της οικονομίας επιβεβαιώνουν το προφανές. Τις βαθιές πληγές που έχει ανοίξει ο ΣΥΡΙΖΑ σε κοινωνία και οικονομία» καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Βρούτση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου