Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

Τουρκία: Ο τουρκικός στρατός σκότωσε έξι Κούρδους αυτονομιστές


Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις του 8ου Σώματος σε επιχείρηση που διεξήγαγαν στην περιοχή Τατβάν της επαρχίας Μπιτλίς σκότωσαν έξι Κούρδους αυτονομιστές.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της  διοίκησης του 8ου Σώματος,  η επιχείρηση διεξήχθη στις αγροτικές περιοχές των χωριών Ανάντερε και Οντάμπασι της επαρχίας Μπιτλίς, προκειμένου να εξουδετερώσουν μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης, όπως σημειώνεται.Το δημοσίευμα σημειώνει ότι στο κρησφύγετο των ανταρτών που σκοτώθηκαν βρέθηκαν  δύο Μ-16 τουφέκια και πολλά πυρομαχικά, δύο χειροβομβίδες, ένα ραδιόφωνο χειρός, 20 σωλήνες, 1 μπαταρία, ένα μεγάλο μέρος διαφόρων υλικών για τη διαβίωσή τους καθώς οργανωτικά έγγραφα τα οποία κατασχέθηκαν.

http://www.echedoros-a.gr/2017/04/blog-post_67.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου