Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη, 18 Απριλίου 2017

Υπέξ Αυστρίας: Η Τουρκία δεν μπορεί να γίνει μέλος της ΕΕ


Ο υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας και πρόεδρος του ΟΑΣΕ, Σεμπάστιαν Κούρτς, σε δηλώσεις του για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Τουρκία τόνισε ότι αυτή η χώρα αποφάσισε σαφώς εναντίον της ΕΕ.


«Το δημοψήφισμα είναι υπέρ της τροποποίησης του Συντάγματος, αυτό σημαίνει ότι η Τουρκία ολοένα απομακρύνεται από το κράτος δικαίου και τη δημοκρατία. Η ψηφοφορία έδωσε ένα σαφές μήνυμα εναντίον της ΕΕ», είπε σε δήλωσή του προς τον πρακτορείο ‘APA’, σύμφωνα με το σερβικό Tanjug.


Ο Κούρτς είπε ότι αναμένει τώρα μια σαφή απάντηση από την ΕΕ, προσθέτοντας ότι απαιτείται, τελικά, ειλικρίνεια στη σχέση μεταξύ της ΕΕ και της Τουρκίας.


Σύμφωνα με τον  ίδιο τον ίδιο, το δημοψήφισμα είναι μια αλλαγή που πρέπει να το συνειδητοποιήσουν εκείνοι στην ΕΕ οι ο οποίοι πιστεύουν ακόμη στην ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.Επανέλαβε το αίτημά του για αναστολή των ενταξιακών συνομιλιών με την Άγκυρα.

Πρόσθεσε ακόμη, ότι η φαντασία ορισμένων μελών,  ότι η Τουρκία μπορεί να γίνει  μέλος της ΕΕ, πρέπει να τερματισθεί και επεσήμανε ότι «είναι απαραίτητο να υπάρξουν  σαφείς κανόνες με τους οποίους θα  γίνεται συνεργασία με τη γείτονα χώρα της ΕΕ», γράφει η σερβική ‘Blic’.

(blic.rs)
http://www.echedoros-a.gr/2017/04/blog-post_37.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου