Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Ερντογάν: Προετοιμαζόμαστε για νέες επιχειρήσεις στην Συρία


Την προετοιμασία της Τουρκίας ενόψει νέων στρατιωτικών επιχειρήσεων στη Συρία και σε άλλες περιοχές, προκειμένου να διαφυλαχθεί η ασφάλεια των Τούρκων πολιτών και των συμφερόντων της χώρας, ανακοίνωσε σε ομιλία του τη Δευτέρα, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Η επιχείρηση «Ασπίδα του Ευφράτη» ολοκληρώθηκε στη Συρία, ωστόσο ένα μεγάλο μέρος των τουρκικών στρατευμάτων παρέμεινε εκτός συνόρων, προκειμένου «να διαφυλάξουν την ηρεμία και την ασφάλεια στην περιοχή». 

«Η πρώτη φάση της επιχείρησης ολοκληρώθηκε, μετά την εκκαθάριση των τρομοκρατών από την περιοχή Αλ Μπαμπ. Τώρα ετοιμαζόμαστε για νέες επιχειρήσεις κατά των τρομοκρατών, σε άλλες περιοχές», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν, ο οποίος έχει επικεντρώσει στο δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου.

Μιλώντας στην Τραπεζούντα, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε πως «οι νέες επιχειρήσεις θα έχουν διαφορετικά ονόματα. Έχουμε μεγάλες εκπλήξεις για τους τρομοκράτες του κουρδικού PKK, της DAESH και της FETO. Θεού θέλημα, τους επόμενους μήνες θα ξεκινήσει μία νέα άνοιξη για την Τουρκία και ένας θανατηφόρος χειμώνας για τους τρομοκράτες».

Την Παρασκευή, ο υπουργός Άμυνας, Φικρί Ισίκ, είχε δηλώσει ότι η λήξη της επιχείρησης «Ασπίδα του Ευφράτη», δεν συνεπάγεται τη λήξη των επιχειρήσεων γενικώς και των απειλών. «Όταν δεχόμαστε απειλές, θα είμαστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσουμε με κάθε μέσο», δήλωσε και πρόσθεσε πως ο τουρκικός στρατός εκκαθάρισε μία περιοχή 2.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων στο έδαφος της Βόρειας Συρίας, από τρομοκράτες τζιχαντιστές και από Κούρδους του PKK.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου