Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο, 15 Απριλίου 2017

ΗΠΑ: Ο υπουργός Άμυνας θα επισκεφθεί Σαουδική Αραβία, Ισραήλ, Αίγυπτο, Κατάρ και Τζιμπουτί


Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Τζιμ Μάτις θα επισκεφθεί τη Σαουδική Αραβία, την Αίγυπτο, το Ισραήλ, το Κατάρ και το Τζιμπουτί σε μια περιοδεία που θα ξεκινήσει την ερχόμενη Τρίτη, ανακοίνωσε το Πεντάγωνο.

Στην ανακοίνωση του Πενταγώνου αναφέρεται πως ο Μάτις θα «επαναβεβαίωσει τις στρατιωτικές συμμαχίες-κλειδί των ΗΠΑ» και θα «συζητήσει τη συνεργατική προσπάθεια προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποσταθεροποιητικές δραστηριότητες και να ηττηθούν εξτρεμιστικές τρομοκρατικές οργανώσεις» στη διάρκεια της περιοδείας που θα διαρκέσει από τις 18 έως τις 23 Απριλίου.

Στο Ισραήλ, ο Μάτις θα έχει συνομιλίες με τον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, αναφέρεται στην ανακοίνωση του αμερικανικού υπουργείου Aμυνας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου