Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Οργή Β.Πούτιν κατά Δύσης για Συρία: «Απαράδεκτο να ρίχνετε ευθύνες χωρίς να έχετε διεξαγάγει πρώτα έρευνα»

του Πάνου Σπαγόπουλου
Φανερά εκνευρισμένος ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ τα έψαλε τηλεφωνικώς στον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπένζαμιν Νετανιάχου αναφορικά με τις κατηγορίες της Δύσης ότι τη χημική επίθεση διέπραξε η συριακή κυβέρνηση χωρίς ρώτα να έχει υπάρξει έρευνα για τις συνθήκες της επίθεσης.

Ο Ρώσος πρόεδρος μιλώντας τηλεφωνικά με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό χαρακτήρισε ως απαράδεκτο το γεγονός να εκτοξεύονται αβάσιμες κατηγορίες εναντίον της συριακής κυβέρνησης αναφορικά με την επίθεση με τα χημικά όπλα που σημειώθηκε στην επαρχία της Ιντλίμπ στις αρχές της εβδομάδας.  

«Είναι απαράδεκτο να απευθύνει κανείς κατηγορίες που δεν στηρίζονται πουθενά εναντίον του οπιουδήποτε χωρίς να έχει υπάρξει πριν μια λεπτομερής και αντικειμενική έρευνα», φέρεται να είπε ο Πούτιν στον Ισραηλινό πρωθυπουργό σε έντονο ύφος.

Ο Πούτιν ουσιαστικά απάντησε στον Ισραηλινό υπουργό Άμυνας Avigdor Lieberman ο οποίος λίγες ώρες μετά την επίθεση είχε δηλώσει πως είναι απόλυτα σίγουρος πως η κυβέρνηση της Συρίας ήταν πίσω από την επίθεση.

«Οι δύο φονικές επιθέσεις με χημικά όπλα σε αμάχους στην περιοχή της Ιντλίμπ και σε ένα νοσοκομείο ενορχηστρώθηκαν, κατευθύνθηκαν και πραγματοποιήθηκαν από τον Σύρο πρόεδρο Μπασάρ Αλ Άσσαντ με συριακά αεροσκάφη. Το λέω αυτό με 100% βεβαιότητα», είχε σημειώσει ο Lieberman, γνωστός για τα… φιλο-Ασσαντικά του αισθήματα.

Μάλιστα όταν ο Ισραηλινός υπουργός είχε ερωτηθεί εάν η Ρωσία ήταν εμπλεκόμενη στην επίθεση αυτή, απάντησε «δεν γνωρίζουμε»!

Η αποστροφή αυτή του λόγου του Lieberman αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο και η Ρωσία να έχει συμμετοχή στην επίθεση (αφού δεν το διέψευσε) ήταν που έκανε τον Πούτιν να είναι τόσο εκνευρισμένος στην τηλεφωνική συνομιλία του με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό.

Μάλιστα ο Lieberman είχε ζητήσει από την διεθνή κοινότητα «να σταματήσει να μένει άπραγη απέναντι σε τέτοιες καταστάσεις και κάνει κάτι», δηλαδή να βομβαρδίσει προφανώς στο γνωστό σενάριο Λιβύης.

Αναφορικά με την επίθεση το ρωσικό υπουργείο Άμυνας είχε πει πως η συριακή Αεροπορία είχε πραγματοποιήσει επίθεση στην περιοχή Khan Sheikhoun όπου οι ισλαμιστές αντάρτες φύλαγαν χημικά τα οποία είχαν χρησιμοποιηθεί τόσο στο Ιράκ όσο και στο χαλέπι.

Να σημειωθεί πως ο γνωστός και μη εξαιρετέος  Αμερικανός Γερουσιαστής John McCain είχε πραγματοποιήσει τον Φεβρουάριο μυστικό ταξίδι στη βόρεια Συρία όπου είχε έρθει σε επαφή με ισλαμιστές αντάρτες, με υποτιθέμενο στόχο τον πόλεμ κατά της ISIS .Τελικά φαίνεται πως συντόνισε άλλα πράγματα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου