Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Εξάρθρωση συμμορίας αλλοδαπών από την ΕΛ. ΑΣ. που διέπραττε ληστείες σε Αττική και Ήπειρο


Πολυμελής συμμορία Ρουμάνων που διέπραττε ληστείες και διαρρήξεις σε οικίες και κοσμηματοπωλεία σε διάφορες περιοχές της Αττικής, καθώς και στην Ήπειρο, εξαρθρώθηκε από το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με την αστυνομική διεύθυνση Ιωαννίνων και την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε σε διάφορες περιοχές της Αττικής (Πατήσια, Κολωνός, Πετρούπολη, καθώς και στο κέντρο της Αθήνας), συνελήφθησαν εννέα μέλη της οργάνωσης, μεταξύ των οποίων και τα αρχηγικά. Οι οκτώ συλληφθέντες είναι Ρουμάνοι (πέντε άνδρες και τρεις γυναίκες, ηλικίας από 31 έως 63 ετών) και ο ένατος ένας 54χρονος Έλληνας.

Παράλληλα ταυτοποιήθηκαν τρία ακόμη μέλη της συμμορίας, επίσης Ρουμάνοι, εκ των οποίων οι δύο αναζητούνται και ο άλλος είναι φυλακισμένος.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, ληστείες και διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση, πλαστογραφίες, αποδοχή προϊόντων εγκλήματος και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, περί πρόληψης και καταστολής της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου