Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

Μητσοτάκης: «Ζούμε σε μια χώρα που τιμωρεί την σκληρή δουλειά»


«Ζούμε σε μια χώρα που τιμωρεί την σκληρή δουλειά και ποινικοποιεί την επιτυχία» τονίζει με ανάρτησή του στο facebook ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας τη συνάντησή του με εκπροσώπους ελεύθερων επαγγελματιών και επιστημόνων που εργάζονται και επιχειρούν στην Ελλάδα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ παραθέτει έναν απλό πίνακα με το παράδειγμα που άκουσε σήμερα, όπως λέει και όπου φαίνεται πως με τη νέα φορολογία, αν ένα τεχνικό γραφείο καταφέρει να αυξήσει τα εισοδήματά του από τις 50.000 στις 70.000 ευρώ θα έχει κέρδος μόνο 1000 ευρώ. «Γιατί να το κάνει;» διερωτάται ο κ. Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ τονίζει στην ανάρτησή του πως «όσο πιο πολύ πετυχαίνεις στη δουλειά σου, τόσο λιγότερα χρήματα κερδίζεις» προσθέτοντας πως «αντί να ζητάμε από τους νέους να έχουν όνειρα για να φτάσουν ψηλά τους δίνουμε αντικίνητρα να εργαστούν, αντί να επιβραβεύουμε επαγγελματίες που ξενυχτάνε στα γραφεία τους, στα ιατρεία τους, στα εργοτάξια, τους αφαιρούμε την πρόσβαση σε χρήματα που ανήκουν στη δική τους τσέπη».

Ο πρόεδρος της ΝΔ δηλώνει πως θέλει οι νέοι να ζήσουν σε μια Ελλάδα που θα αναγνωρίζει τη δουλειά τους, θα επιβραβεύει το ταλέντο τους, θα ανταμείβει τους κόπους τους. «Γι αυτό είμαι υπέρ μιας τολμηρής μείωσης της φορολογίας. Είναι αξιακό και όχι μόνο οικονομικό ζήτημα» τονίζει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο πρόεδρος της ΝΔ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου