Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017

Βομβαρδισμοί της ρωσικής Αεροπορίας με «μη συμβατικά» πυρομαχικά κατά ισλαμιστών - Πέταξαν πάνω από τουρκικό έδαφος


Σφοδρότατοι ήταν οι αεροπορικοί βομβαρδισμοί της ρωσικής Αεροπορίας στη βόρεια Συρία εναντίον των ισλαμιστών ανταρτών κοντά στα τουρκο-συριακά σύνορα.

Τα ρωσικά βομβαρδιστικά χρησιμοποιώντας «μη-συμβατικά» πυρομαχικά (βόμβες λευκού φωσφόρου ή θερμοβαρικά όπλα) κατέστρεψαν υποδομές των τρομοκρατικών οργανώσεων Jaish Al Islam και Ahrar Al-Sham σε ολονύκτιους βοβμαρδισμούς.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες οι βομβαρδισμοί ήταν τουλάχιστον 10 και έγιναν κοντά στην περιοχή της Ιντλίμπ καταστροφέας τουλάχιστον μια μεγάλη αποθήκη πυρομαχικών.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου