Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Τηλεφωνική επικοινωνία Χασάν Ρουχανί και Μπασάρ αλ Άσαντ - Στήριξη της Συρίας από το Ιράν


Ο πρόεδρος του Ιράν, Χασάν Ρουχανί επιβεβαίωσε την υποστήριξη του Ιράν στην κυβέρνηση της Συρίας και “στον πόλεμο που διεξάγει κατά της τρομοκρατίας” στη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε σήμερα με τον πρόεδρο της Συρίας, Μπασάρ αλ-Άσαντ, ενώ καταδίκασε την πολλαπλή αμερικανική πυραυλική επίθεση, την οποία χαρακτήρισε ως παραβίαση της συριακής κυριαρχίας.

Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Συρίας SANA μετέδωσε ότι ο Άσαντ είπε στον Ρουχανί ότι ο λαός κι ο στρατός της Συρίας, είναι “αποφασισμένοι να εξαλείψουν την τρομοκρατία από κάθε τμήμα της Συρίας,” ενώ τον ευχαρίστησε για την υποστήριξη που προσφέρει το Ιράν στο “έθνος της Συρίας.”

Οι ΗΠΑ εξαπέλυσαν πολλαπλή πυραυλική επίθεση την Παρασκευή, κατά αεροπορικής βάσης στη Συρία, μετά την επίθεση με χημικό αέριο την περασμένη Τρίτη σε περιοχή της χώρας που ελέγχεται από τους αντάρτες. Από την επίθεση αυτή, έχασαν τη ζωή τους, τουλάχιστον 87 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και 31 παιδιά. Η Ουάσιγκτον υποστηρίζει ότι η επίθεση αυτή, πραγματοποιήθηκε από την κυβέρνηση της Συρίας.

Η κυβέρνηση Άσαντ αρνείται κάθε ανάμειξη.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου