Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Στενός σύμβουλος του Ρ.Τ.Ερντογάν: «Κακώς επικρότησες τον βομβαρδισμό της Συρίας - Θα διαμελιστεί και μετά έχουμε σειρά εμείς»

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Διαμελισμό της Συρίας που όμως θα βάλει φωτιά στην νοτιοανατολική Τουρκία βλέπει ο στενός φίλος και σύμβουλος του Ρ.Τ.Ερντογάν Ibrahim Karakul ο οποίος ασκεί αυστηρή κριτική στον Τούρκο πρόεδρο για την επιλογή του να επικροτήσει τον βομβαρδισμό της συριακής βάσης Shayrat πριν λίγες ημέρες από την πυραυλική επίθεση που διέταξε ο ίδιος ο Ν.Τραμπ.

Ο αρθρογράφος και εκδότης της Yeni Safak του οποίου η γνώμη του μετράει ιδιαίτερα διότι επηρεάζει τον Τούρκο πρόεδρο και ο ίδιος βλέπει την άμεση δημιουργία ενός κουρδικού κράτους υπό τις ευλογίες των Αμερικανών.

Όπως αναφέρει ο πόλεμος στην Συρία έγινε «παγκόσμιος» και οι Σταυροφόροι είναι πλέον εδώ

«Η σύγκρουση ΗΠΑ/Βρετανίας και Ρωσίας γύρω από τον ιρανικό άξονα μεταφέρθηκε στην Συρία. Αυτό όμως θα αλλάξει. Το πιο επικίνδυνο σενάριο για την Τουρκία είναι η διάσπαση της Συρία. Από αυτή την διάσπαση αμέσως θα ανοίξει ένα καινούριο μέτωπο. Από τον πόλεμο του Κόλπου το 1991 είναι η βασική εφαρμοζόμενη στρατηγική. Ο διάδρομος στην Βόρεια Συρία είναι τομ πρώτο βήμα.

Η πυραυλική επίθεση στην Συρία είναι το πρώτο βήμα και η αρχή μιας σύγκρουσης με την Ρωσία.

Η Τουρκία χάνει σε στρατηγική αξία και ο ατλαντικός άξονας της στήνει μια μεγάλη παγίδα απο την οποία πρέπει να ξεφύγει άμεσα.

Νέα μέτωπα άνοιξαν στην Μέση Ανατολή μετά την Ανατολική Ευρώπη, την Ουκρανία και τον Ειρηνικό Ωκεανό

Μετά τις 16 Απριλίου θα πρέπει να ορίσουμε μια νέα θέση και να κατανοήσουμε το τωρινό Power game μεταξύ των δύο υπερδυνάμεων»

Σημειώνεται ότι σοκ έχει προκαλέσει από τα τέλη Μαρτίου στην Άγκυρα η είδηση ότι οι ΗΠΑ του Ν.Τραμπ έχουν έρθει σε συμφωνία με τις διάφορες κουρδικές ομάδες για την δημιουργία ενός ανεξάρτητου ενοποιημένου Κουρδιστάν στις βόρειες περιοχές της Συρίας και του Ιράκ

Στην συμφωνία αναφέρεται η ενεργός συμμετοχή κουρδικών δυνάμεων στην κατάληψη των πόλεων της Ράκκα και της Τάμπκα που τελούν υπό τον έλεγχο των ισλαμιστών του ISIS και μετά την ανακατάληψή τους όπως και αυτή της Μοσούλης θα έχουν θέσει τέλος στην κυριαρχία του.

Η συμφωνία έλαβε χώρα στην Ουάσιγκτον  Ουάσιγκτον, μεταξύ της κυβέρνησης Τραμπ και των Κουρδών του YPG το οποίο επί της ουσίας είναι το συριακό παρακλάδι του ΡΚΚ

Η συμφωνία θα τεθεί σε άμεση εφαρμογή αμέσως μετά την ανακατάληψη της Τάμπκα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου