Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Πρώην πράκτορας της ΜΙΤ: «Με εντολή του Ρ.Τ.Ερντογάν προστατεύαμε το ISIS


Μια αποκάλυψη... που «δεν τη γνωρίζαμε» έκανε, o Αχμέτ Αϋλά πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της αντιτρομοκρατικής στην Τουρκία.

Μίλησε σε συνέντευξη του για τη στενή συνεργασία του Ερντογάν με τους φανατικούς ισλαμιστές στο ISIS και δήλωσε πως: "Είχαμε εντολή να τους προστατεύουμε".

Το πρώην στέλεχος της αστυνομίας ανέφερε πως «όταν εργαζόμουν ως επικεφαλής δημόσιας τάξης, πολλοί μαχητές του ISIS που είχαν τραυματιστεί στη Συρία μεταφέρονταν στη Σανλιούρφα και το Γκαζιαντέπ για ιατρική περίθαλψη», ενώ συμπλήρωσε πως «είχα διαταχθεί να φυλάω τα μέλη του ISIS 24 ώρες το 24ωρο ώστε άλλοι τρομοκράτες να μην τους βλάψουν».

Ο Αχμέτ Αϋλά συνέχισε με άκρως αποκαλυπτικά στοιχεία: «Από τα μέσα του 2016 υπήρξε μία πλήρης συνεργασία του Ερντογάν με το Ισλαμικό Κράτος. Κάποιες φορές έμμεσα και κάποιες φορές άμεσα», ενώ είπε επίσης πως «όλα τα εκρηκτικά κατασκευάζονταν με ύλες που μεταφέρονταν από την Τουρκία. Το είδα αυτό με τα μάτια μου»

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου