Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

Μήνυμα Ρ.Τ.Ερντογάν στην Δύση: «Oι σύμμαχοί μας να σεβαστούν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος


Ομιλία πραγματοποίησε ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ,Ερντογάν σε συγκέντρωση οπαδών του στην Άγκυρα, στην οποία τόνισε την ανάγκη να σεβαστούν οι σύμμαχοι της Τουρκίας την απόφαση του τουρκικού λαού, με την οποία το πολίτευμα της χώρας μετατρέπεται σε προεδρική δημοκρατία από προεδρευόμενη που είναι σήμερα, με όλες τις εξουσίες στα χέρια του προέδρου της χώρας.

"Καλούμε όλους τους συμμάχους μας στο εξωτερικό να σταθούν δίπλα μας και να σεβαστούν το αποτέλεσμα".

Πιο συγκεκριμένα ο Ενρτογάν είπε πως 25 εκατ. Τούρκοι ψήφισαν υπέρ του "Ναι" στο δημοψήφισμα 1,5 εκατ. περισσότεροι  από αυτούς που ψήφισαν "Όχι.

«Το έθνος πήρε ια απόφαση αναφορικά με την συνταγματική μεταρρύθμιση. Η Τουρκία πήρε μια απόφαση με 25 εκατ. ψήφους για το «Ναι».

Το να κάνει κάποιος μια αλλαγή είναι δύσκολο. Εμείς θα επιτύχουμε. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρα τους Τούρκους που ζουν στο εξωτερικό. Έδωσαν μια μάχη δημοκρατίας εναντίον της καταπίεσης», είπε μεταξύ άλλων για να προσθέσει:

Ο Ερντογάν μιλώντας με την γυναίκα του δίπλα του είπε ενώπιον των οπαδών του ακόμη πως «πήγαμε σε 7 χώρες του εξωτερικού για το δημοψήφισμα και γίναμε ένα. Εσείς ο λαός ήσασταν μαζί μου μέσα και έξω από την Τουρκία.

Μέχρι τώρα προσπάθησαν να μας σταματήσουν. Τώρα τελείωσε. Καείς δεν μπορεί να σταματήσει. Μαζί θα κάνουμε την Τουρκία μεγάλη.

Συγκεντρωθήκατε εδώ σήμερα πολύ γρήγορα και μας δείξατε έτσι την αγάπη σας.

Όσοι ασκούν κριτική στο δημοψήφισμα ας μην κάνουν καμιά προσπάθεια να το υποτιμήσουν. Θα είναι μάταιο.

Εμείς θα ξεκινήσουμε αμέσως διαβουλεύσεις ετο εθνικιστικό κόμμα για την επαναφορά της θανατικής ποινής».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου