Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

Ρωσία: Μειώθηκαν κατά 10% οι δημόσιοι υπαλληλοι το 2016


Ο αριθμός των δημοσιών υπαλλήλων στη Ρωσία μειώθηκε κατά 10% το 2016.

Οι σχετικές πληροφορίες, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Interfax, αναφέρονται στα ενημερωτικά δελτία ("Περί εφαρμογής του προεδρικού διατάγματος της 7ης Μαίου 2012" και "Βασικές κατευθύνσεις για την βελτίωση του συστήματος δημόσιας διοίκησης") που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της ρωσικής κυβέρνησης.


Η σχετική απόφαση, η οποία προέβλεπε την μείωση των δημοσιών υπαλλήλων κατά 10% από 1ης Ιανουαρίου του 2016, είχε υπογραφεί από τον πρωθυπουργό της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντιεφ τον Δεκέμβριο του 2015.

Ο Ρώσος πρωθυπουργός, αιτιολογώντας τότε την απόφαση, είχε δηλώσει ότι μέσα σε συνθήκες δύσκολης διεθνούς συγκυρίας και δύσκολης δημοσιονομικής κατάστασης που επικρατεί στη Ρωσία, είναι αναγκαίο να υπάρξει μια αποτελεσματική δημόσια διοίκηση, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η μείωση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων δεν πρέπει να επηρρεάσει της ποιότητα της λειτουργίας του δημόσιου τομέα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου