Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

Χωρίς το παραμικρό εμπόδιο 107 αλλοδαποί έφτασαν παράνομα στη Χίο μόνο το Σαββατοκύριακο


Μόνο το Σαββατοκύριακο έφτασαν στην Χίο 107 παράνομοι μετανάστες, χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς κανένα εμπόδιο βέβαια, όπως σαν να μετακινούνταν από τη μια τουρκική επαρχία στην άλλη.

Οι 55 από αυτούς αποβιβάστηκαν με τη χρήση φουσκωτής βάρκας το Σάββατο στις 10.30 μ.μ. στη Μαρίνα στο Καστέλλο και 52 την Κυριακή, πάλι με φουσκωτή βάρκα στις 5.25 μ.μ. στον Αγιο Αιμιλιανό Καλλιμασιάς.

Η βοήθεια του ΛΣ δεν χρειάστηκε καθώς οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ καλές και δεν έγινε η τυπική κλήση στον αριθμό 112. 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου