Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Λιβύη: Λήστεψαν 129 μετανάστες εν πλω- σε φουσκωτή λέμβο


Ένοπλοι λήστεψαν 129 μετανάστες που βρίσκονται σε φουσκωτή λέμβο, που κατευθύνονταν στις ευρωπαϊκές ακτές και επιπλέον έκλεψαν  τη μηχανή του σκάφους, εγκαταλείποντας τους ανοικτά των ακτών της Λιβύης, σύμφωνα με  την λιβυκή ακτοφυλακή.

Ο εκπρόσωπος του Ναυτικού, Αγιούμπ Κασέμ, είπε ότι οι ένοπλοι με ένα ταχύπλοο σκάφος  κυνήγησαν τη λέμβο την Παρασκευή, και κάνοντας έφοδο σε αυτήν, πέντε ναυτικά μίλια ανοικτά  από την πόλη Ζουβάρα και έκλεψαν τα υπάρχοντα των μεταναστών.


Οι μετανάστες ήταν κυρίως από τις περιοχές νοτίως της Σαχάρας, μεταξύ των οποίων υπήρχαν 27 γυναίκες και 2 παιδιά.

Επί αρκετές ώρες το σκάφος παρασύρονταν από τα κύματα, ώσπου έγινε αντιληπτό από έναν εντόπιο ψαρά που ειδοποίησε τις αρχές.


Ο διεθνής οργανισμός μετανάστευσης ανέφερε σήμερα ότι έχουν διασωθεί συνολικά 371 μετανάστες την Παρασκευή χάρη στην παρέμβαση των ψαράδων σε τρία ξεχωριστά περιστατικά ανοικτά των λιβυκών ακτών.

(mena.org.eg)
http://www.echedoros-a.gr/2017/05/129.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου