Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Ρεκόρ παραβιάσεων από την ΤΗΚ στο Αιγαίο: 141 φορές τα τουρκικά αεροσκάφη μπήκαν μέσα στα Ελληνικά σύνορα!


Μετράνε ξαναμετράνε στο ΓΕΑ και στο ΓΕΕΘΑ τις παραβιάσεις στο Αιγαίο! Κάποιοι κάνουν λόγο για…τριψήφιο αριθμό! Οι Τούρκοι προκάλεσαν μ΄ ότι …πετάει. Μαχητικά αεροσκάφη, ελικόπτερα και τουλάχιστον 5 αεροσκάφη CN 235!

Πιο συγκεκριμενα τουλάχιστον 8 σχηματισμοί με 20 F=16 και 24 αεροσκάφη και ελικοπτερα εκ των οποίων τα 5 CN-235 και τα 19 S=70 πραγματοποίησαν 37 παραβάσεις του FIR Αθηνων και 141 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου (ΕΕΧ).

Από τα τουρκικά αεροσκάφη τα 14 έφεραν οπλισμό ενώ σε 9 περιπτώσεις είχαμε σκληρές αερομαχίες με τα ελληνικά μαχητικά που απογειώθηκαν για να τα αναχαιτίσουν.

Να σημειωθεί ότι προκλήσεις στον εναέριο χώρο του Αιγαίου ξεκίνησαν από τις έξι το πρωί με παράνομη είσοδο 21 αεροσκαφών!

Όσο κι αν ακουστεί παράδοξο η εικόνα πολέμου στον εναέριο χώρο του Αιγαίου δεν είναι η σοβαρότερη πρόκληση σήμερα, με αφορμή την άσκηση “ΝΤΕΝΙΣ ΓΚΟΡΝΤΟΥ”. Υπάρχουν και χειρότερα…

Στο μεταξύ πολεμικά πλοία και υποβρύχια των Τούρκων έπλευσαν κι “έριξαν άγκυρα” δυτικά όλων των μεγάλων νησιών του βορειοανατολικού Αιγαίου! Δυτικά Λέσβου, Χίου, Σάμου, βρέθηκαν από μία φρεγάτα κι ένα υποβρύχιο εκτελώντας ναυτικό αποκλεισμό των νησιών μας. Τουρκική φρεγάτα με υποβρύχιο εντοπίστηκε ανοιχτά του Ναυστάθμου της Σούδας στα διεθνή ύδατα και άλλη μία νότια της Πελοποννήσου! Κανονικό σενάριο ναυτικού αποκλεισμού δηλαδή!

Κορυφαία πρόκληση βέβαια η παρουσία δύο τουρκικών πυραυλακάτων στο Αγαθονήσι!

Tα τουρκικά πλοία πλησίασαν από δύο κατευθύνσεις (Βόρεια και Ανατολικά) το ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ και σε απόσταση 0,1 έως 0,6 ν.μ, πολύ κοντά στις βραχονησίδες ΝΕΡΑ και ΓΛΑΡΟΣ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου