Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

Από τα κέρδη χρήσης 2019 οι φοροελαφρύνσεις στις επιχειρήσεις


Από τα κέρδη της χρήσης του 2019 μεταθέτει τη μείωση φόρου στις επιχειρήσεις η κυβέρνηση.

Με νομοτεχνική βελτίωση που κατέθεσε στο πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα ο υπουργός Οικονομικών κύριος Ευκλείδης Τσακαλώτος, τροποποιεί την διάταξη του άρθρου 14 του πολυνομοσχεδίου που όριζε ότι το «αντίμετρο» της μείωσης του φόρου από το 29% σε 26% θα ίσχυε το 2020.

Η αλλαγή αυτή έγινε επειδή η φοροελάφρυνση (περίπου 200 εκατ. ευρώ) έπρεπε να εγγραφεί στον προϋπολογισμό του 2020 οπότε αποδίδεται ο φόρος για τα εισοδήματα του 2019.

Σε κάθε περίπτωση, η διάταξη έρχεται προς ψήφιση, υπό τον όρο της επίτευξης των συνεχών υψηλών πρωτογενών πλεονασμάτων και σαν «αντίμετρο» για τις αυξήσεις φόρου (λόγω μείωσης του αφορολογήτου ορίου) σε μισθωτούς, συνταξιούχους και αγρότες το 2020.

Με άλλη διάταξη, διευκρινίζεται συμπληρωματικά ότι η μείωση του ΦΠΑ σε 13% για τα αγροτικά εφόδια αφορά τις ζωοτροφές.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου