Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Ο. Τσελίκ: «Δεν τίθεται θέμα ρήξης στις σχέσεις με την ΕΕ»


H Τουρκία δεν προτίθεται να προχωρήσει σε ρήξη των σχέσεών της με τις Βρυξέλλες και θα συνεχίσει να πιέζει για την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας Ομέρ Τσελίκ.

Οι διπλωματικές σχέσεις μεταξύ της Άγκυρας και των Βρυξελλών επιδεινώθηκαν μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος του Ιουλίου του 2016 στην Τουρκία. Η ένταση κλιμακώθηκε μετά το δημοψήφισμα του Απριλίου και την ενίσχυση των εξουσιών του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Εντούτοις, ο Τσελίκ, που βρίσκεται σε επίσκεψη στις Βρυξέλλες, εκτιμά ότι αυτές οι εξελίξεις δεν θα πρέπει να παρεμποδίσουν τις διμερείς σχέσεις και το αίτημα ένταξης της χώρας τους στην ΕΕ.

«Θέλουμε να προχωρήσουμε με σκοπό την πλήρη κι εξ ολοκλήρου ένταξη. Δεν τίθεται θέμα ρήξης των σχέσεων με την ΕΕ» διαβεβαίωσε ο Τούρκος υπουργός, ο πρώτος υψηλόβαθμος αξιωματούχος της Άγκυρας που επισκέπτεται τις Βρυξέλλες μετά το δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου.

Ο Τσελίκ είχε συνομιλίες με την επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Φεντερίκα Μογκερίνι και αναμένεται να συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Φρανς Τίμερμανς και τον Ευρωπαίο Επίτροπο για τη Μετανάστευση, Δημήτρη Αβραμόπουλο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου