Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

«Συμπτώσεις ή συνωμοσίες οι συναντήσεις Γουόκερ με Αλβανούς πολιτικούς;»


«Πριν από λίγο καιρό, σε ένα από τα εστιατόρια  στο βουνό Ντάιτι των Τιράνων, γευμάτισαν οι ηγέτες των εθνικών κομμάτων που έχουν στο πολιτικό τους πρόγραμμα την ειρηνική επίλυση του ζητήματος της αλβανικής εθνικής ενότητας», γράφει αλβανικό δημοσίευμα.


Σε εκείνο το γεύμα ήταν ο πρόεδρος του κόμματος VV (Κοσσυφοπέδιο), Βισάρ Ιμέρι, ο πρόεδρος του LR-PDSH (Σκόπια), Ζιαντίν Σέλα, ο πρόεδρος του ΑΑΚ (Κοσσυφοπέδιο), Ραμούς Χαραντινάι και ο πρόεδρος του κόμματος των Αλβανοτσάμηδων- PDIU, Σφετίμ Ιντρίζι και αναπληρωτής Αγκίφ Ρακίπι.



Ακολούθησαν οι συναντήσεις των επικεφαλής των εθνικών κομμάτων με τον Αμερικανό πρώην διπλωμάτη, Γουίλιαμ Γουόκερ, ο  οποίος παρουσίασε ένα σχέδιο για την Ενοποίηση των Αλβανικών Κομμάτων στα Βαλκάνια.


Ο Γουόκερ πρόσφατα συναντήθηκε με τον Ιμέρι  του ‘VV’ (Αυτοδιάθεση), τον Ραμούς Χαραντινάι του AAK,  τον Σέλα από το LR-PDSH και τον Ιντρίζι του PDIU.


Αλλά αυτό που ξεχωρίζει σε αυτές τις  συναντήσεις,  είναι  πέρα από αυτές,  με τους ηγέτες αυτών των κομμάτων, ήταν και αυτή με τον ιστορικό και πολιτικό αρθρογράφο Άρμπεν Λάλα, ο οποίος ασχολείται με θέματα των Σκοπίων και των Αλβανοτσάμηδων στην Ελλάδα.


Τίποτε δεν είναι τυχαίο σε αυτόν τον κόσμο, καταλήγει το δημοσίευμα της ‘Kohanews’.

http://www.echedoros-a.gr/2017/05/blog-post_276.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου