Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Ρ.Τ.Ερντογάν: Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν την παράδοση των όπλων στους Κούρδους και αυτός πάει ΗΠΑ!


Oι ΗΠΑ ανακοίνωσαν πως άρχισε ήδη η διανομή των όπλων στους Κούρδους της Συρίας (YPG) κα σε αυτά περιλαμβάνονται και όλμοι των 120 χλστ., ενώ ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν φαίνεται ότι το "κατάπιε" ή ότι έκρινε ότι τα οφέλη του ταξιδιού θα είναι περισσότερα από την υπόληψή του και σήμερα ανακοίνωσε ότι η επίσκεψη τελικά θα πραγματοποιηθεί!

Επίσης ανακοινώθηκε ότι θα συνεχιστούν οι κοινές περιπολίες με τους Κούρδους στα σύνορα με την Τουρκία 

Ο συνταγματάρχης και εκπρόσωπος του φιλοδυτικού υπό τις ΗΠΑ συνασπισμού Ν.Ντόριαν δήλωσε πως "Η περιπολία των Αμερικανών στρατιωτών στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας δεν είναι μια νέα κατάσταση. Θα θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, ενώ σχετικά με την συχνότητα που θα το κάνουμε ή το πότε θα σταματήσουμε, δεν μπορούμε να το πούμε".

Πάντως ο Τούρκος πρόεδρος R.T.Ερντογάν διαμαρτυρήθηκε εκ νέου για την αμερικανική απόφαση την οποία χαρακτήρισε ασύμβατη με τη σχέση ΗΠΑ-Τουρκίας, αλλά πρόσθεσε ότι "Οι διαφορές μεταξύ των δύο χωρών θα επιλυθούν κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης επίσκεψής του, την ερχόμενη εβδομάδα (16-17 Μαΐου) στην Ουάσινγκτον.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου