Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

Οι Χριστιανοί του Ιράκ ζητούν διεθνή προστασία!


Οι επικεφαλής των χριστιανικών εκκλησιών στη Μοσούλη και στη Νινευή, δήλωσαν την Παρασκευή ότι υπάρχει φόβος για επιστροφή  των πιστών πίσω στις πόλεις και στις κωμοπόλεις στην πεδιάδα της Νινευή,την οποία εδώ και τέσσερις μήνες έχουν εγκαταλείψει.

Ζήτησαν την αυτονομία της θρησκευτικής κοινότητας και τη διεθνή προστασία της, από τα Ηνωμένα Έθνη.

Η ανακοίνωση που παρουσιάζει η «Alsumaria News» αναφέρει ότι «οι χριστιανοί του Ιράκ είναι αυτόχθονες και συνέβαλαν στην υπεράσπιση και στην  οικοδόμηση  της χώρας,  μαζί με όλον τον υπόλοιπο ιρακινό λαό και δεν αμφισβητήθηκε ποτέ ο πατριωτισμός τους». 


Προσθέτουν ότι «είναι πρόθυμοι να συνεχίσουν να προσφέρουν για τη χώρα στην  αναδημιουργία και στην ασφάλειά της».

(alsumaria.tv)
http://www.echedoros-a.gr/2017/05/blog-post_88.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου