Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Β. Ηλεία: Με οκτώ «γαλάζιες σημαίες» στην καλοκαιρινή περίοδο


Οκτώ γαλάζιες σημαίες θα κοσμούν και φέτος τις παραλίες της Ηλείας, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ).

Τη μερίδα του λέοντος έχει η βόρεια Ηλεία, καθώς οι δήμοι Πηνειού και Ανδραβίδας-Κυλλήνης έχουν από τρεις Γαλάζιες Σημαίες στις παραλίες τους, ενώ δυστυχώς η νότια Ηλεία και φέτος δεν θα έχει καμία Γαλάζια Σημαία σε κάποια παραλία της.

Οι οκτώ σημαίες θα είναι στα παρακάτω μέρη:



Δήμος Πύργου

Σκαφιδιά/Aldemar
Δήμος Ήλιδας

Κουρούτα
Δήμος Πηνειού

Αρκούδι
Βαρθολομιό
Γλύφα
Δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης

Κάστρο-Χρυσή Ακτή 2/Robinson Club Kyllini Beach
Λουτρά Κυλλήνης 1/Grecotel Olympia Riviera Oasis
Λουτρά Κυλλήνης 2/Grecotel Olympia Riviera Thalasso
Σε πανελλαδικό επίπεδο η Ελλάδα φέτος θα έχει 486 γαλάζιες σημαίες, όντας δεύτερη παγκοσμίως. Την πρωτιά κατέχει ο νομός Χαλκιδικής με 71 σημαίες.

Πηγή: patrisnews.com
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου