Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

Συρία: Συμμαχία Κούρδων-Αράβων με την υποστήριξη των ΗΠΑ ανακατέλαβε την Τάμπκα


Η συμμαχία Κούρδων και Αράβων που υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ κατέλαβε σήμερα την πόλη Τάμπκα και το φράγμα της, την τελευταία θέση άμυνας προς την κατεύθυνση της Ράκας, της de facto πρωτεύουσας της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) στη Συρία, γνωστοποίησε σήμερα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

«Οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (ΣΔΔ) κατέλαβαν την Τάμπκα και το παρακείμενο φράγμα» στον Ευφράτη ποταμό, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ράμι Άμπντελ Ραχμάν, ο διευθυντής της ΜΚΟ αυτής.

Ένας σύμβουλος των ΣΔΔ, ο Νάσερ αλ Χάτζι Μανσούρ, επιβεβαίωσε την κατάληψη αυτής της πόλης στρατηγικής σημασίας και του φράγματός της από την αραβοκουρδική συμμαχία.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου