Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Πυραυλικές δοκιμές Τουρκίας στη Σινώπη


Η Τουρκία έκανε δοκιμαστικές εκτοξεύσεις βαλλιστικών πυραύλων που έχουν αναπτυχθεί από τον τουρκικό στρατό, αναφέρει το βουλγαρικό «fakti.bg».

Πρόκειται για τον πύραυλο ‘Bora’ που εκτοξεύθηκε σε περιοχή  της Σινώπης. Η πληροφορία αυτή επιβεβαιώθηκε από τον Τούρκο υπουργό Άμυνας, Φικρί Ισίκ, ο οποίος δήλωσε ότι  η εκτόξευση ήταν επιτυχής.

Σύμφωνα, εξάλλου,  με τούρκικο δημοσίευμα (sondakika.com)  ο πύραυλος ‘Bora’ αναπτύχθηκε από την «Roketsan», έχει διάμετρο 610 mm .
Διαθέτει σύστημα πλοήγησης υψηλής τεχνολογίας και μπορεί να σχεδιασθεί σε διαφορετικές εκδόσεις ανάλογα με την υποδομή του χρήστη και τις ανάγκες, όπως σημειώνεται.

http://www.echedoros-a.gr/2017/05/blog-post_18.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου