Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Η Τουρκία δημιουργεί τείχος στα σύνορα με το Ιράν


Το υπουργείο Εξωτερικών του Ιράν ανακοίνωσε ότι είναι αποδεκτό  το έργο της Τουρκίας για την κατασκευή ενός τείχους από μπετόν στα σύνορα του,  και προθυμοποιείται να τη βοηθήσει για να τελειώσει νωρίτερα.


Το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων του Ιράν, το IRNA,  επικαλούμενο πηγή του υπουργείου Εξωτερικών, χωρίς να αναφέρει  όνομά, σημείωσε ότι το Ιράν εξέφρασε την ικανοποίησή του με την πρωτοβουλία της Τουρκίας να χτίσει ένα τείχος στα σύνορα των δύο χωρών (σημ. και στις δύο πλευρές των συνόρων υπάρχει κουρδικός πληθυσμός).


Ιρανικές πηγές ανέφεραν ότι το έργο θα περιορίσει το λαθρεμπόριο που γίνεται μεταξύ των δύο πλευρών και για αυτό η κυβέρνηση του Ιράν δείχνει προθυμία να βοηθήσει την Τουρκία, ώστε να τελειώσει νωρίτερα.

(sondakika.com)
http://www.echedoros-a.gr/2017/05/blog-post_56.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου