Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

ΑΝΕΛ: «Η κα. Γεννηματά που δεν έμαθε για τις μίζες του ΠΑΣΟΚ στο ΥΠΕΘΑ παραδίδει μαθήματα αμυντικής πολιτικής»


Για ψευτοπαλικαρισμούς της Φώφης Γεννηματά σε όσους στο κόμμα αμφισβητούν τις ηγετικές της ικανότητες, κάνει λόγο η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου σε απάντησή της προς την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για τις αναφορές της σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Alpha στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο.

Συγκεκριμένα στη δήλωσή της η κα. Παπαδοπούλου αναφέρει:

"Η κ. Γεννηματά η οποία δεν είδε, δεν άκουσε και δεν έμαθε ποτέ για τις μίζες και τα σκάνδαλα των υπουργών του ΠΑΣΟΚ που πέρασαν από το υπουργείο Εθνικής 'Αμυνας, παραδίδει τώρα μαθήματα αμυντικής πολιτικής και πατριωτισμού! Μόνο που τους ψευτοπαλικαρισμούς, τους επιδεικνύει η ίδια η κ. Γεννηματά απέναντι σε όσους αμφισβητούν τις ?ηγετικές της ικανότητες στο κόμμα της".

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου