Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Η Τουρκία καταλαμβάνει την Β.Συρία: Μπαίνει στην Ιντλίμπ!

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Η Τουρκία καταλαμβάνει την Β.Συρία και μπαίνει στην Ιντλίμπ όπως ισχυρίζονται δεκάδες ΜΜΕ στην Μέση Ανατολή. Επί της ουσίας θέλει να προχωρήσει σε μια εκτεταμένη ζώνη ασφαλείας που θα εμποδίζει τους Κούρδους να φτιάξουν ένα δικό τους κράτος.

Ο τουρκικός Στρατός είναι έτοιμος να αναπτύξει δυνάμεις στην ελεγχόμενη από τους ισλαμιστές Idlib και να δημιουργήσει βάσεις εκεί όπως αναφέρουν πηγές από την Γόνιμη Ημισέληνο

Το τηλεοπτικό al-Mayadeen είπε ότι ο τουρκικός Στρατός έστειλε το Σάββατο τηλεγράφημα στις ισλαμιστικές ομάδες που επιχειρούν στην Idlib και τις πληροφόρησε για την επικείμενη ανάπτυξη των δυνάμεων του.

Οι τουρκικές δυνάμεις, δεν θα επιτεθούν στην Jabhat Fateh al-Sham η προηγούμενη ονομασία της ήταν η al-Nusra Front, αλλά ήδη έχουν εμπλακεί σε μια «διπλωματική» διαδικασία για να τους απωθήσουν μακριά από την Idlib και να παραδώσουν τις θέσεις τους στον τουρκικό Στρατό.

Μια τουρκική αντιπροσωπεία ιδιοχείρως παρέδωσε το μύνημα κατά την διάρκεια μιας συνάντησης των αρχηγών των ισλαμίστών στην Idlib.

«Οι τουρκικές δυνάμεις προσωρινώς θα αναπτυχθούνν εντός των συνοριακών χωριών με τεθωρακισμένα οχήματα και δυνάμεις πεζικούς ως πρώτο βήμα» αναφέρει το μήνυμα.

Επιπλέον η Άγκυρα παρακάλεσε τους ισλαμιστές να μην θεωρήσουν τα τουρκικά στρατεύματα ως δυνάμεις κατοχής και εξέδωσε περαιτέρω προειδοποίηση να μην υπάρξει καμία αντισταση.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου