Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Αμερικανικά αεροσκάφη βομβάρδισαν δυνάμεις του Άσσαντ


Αμερικανικά αεροσκάφη βομβάρδισαν κομβόι σιτικής πολιτοφυλακής η οποία πρόκειται στην συριακή κυβέρνηση, αναφέρουν πληροφορίες.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά από την επίθεση –η οποία χαρακτηρίστηκε ως αμυντική ενέργεια- έχουν καταστραφεί άρματα μάχης, Α/Κ Α/Α συστήματα ZSU-23 και φορτηγά.

Η επίθεση έγινε κοντά στην πόλη At Tanf. Ακόμη δεν υπάρχουν πληροφορίες για ποιο λόγο τα αμερικανικά αεροσκάφη προχώρησαν σε αυτή την επίθεση  αλλά εάν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν τότε θα πρόκειται να μια πολύ επικίνδυνη εξέλιξη η  οποία θα δοκιμάσει για άλλη μια φορά τις σχέσεις των ΗΠΑ με την Ρωσία.

Όπως αναφέρει το ρωσικό Sputnik η επιχείρηση των αμερικανικών αεροσκαφών  έγινε κοντά στην πόλη Tanf όπου αμερικανικές και βρετανικές ειδικές δυνάμεις εκπαιδεύουν «Σύρους μετριοπαθείς» αντάρτες κοντά στα σύνορα με την Ιορδανία και το Ιράκ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου