Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή, 7 Μαΐου 2017

Μαγνησία: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. συμμορία Αλβανών για διάρρηξη πέντε σπιτιών


Μέσα στα όρια του αυτοφώρου εξαρθρώθηκε η σπείρα των Αλβανών κακοποιών που «χτύπησαν» από την περασμένη Κυριακή πέντε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού Μαγνησίας. Τα τρία μέλη της συνελήφθησαν το απόγευμα της Πέμπτης, μετά την τελευταία τους διάρρηξη.

Οι αλλοδαποί ηλικίας 25, 32 και 34 χρόνων προσπαθούσαν να διαφύγουν με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, όταν εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Στην προανάκριση ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες τριών διαρρήξεων σπιτιών από τα οποία είχαν αρπάξει συνολικά 850 ευρώ και διάφορα τιμαλφή, ενώ είχαν διαπράξει και δύο απόπειρες κλοπής.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν 1.173 ευρώ, μέρος των οποίων αποδόθηκαν στα θύματά τους, ενώ η προέλευση των υπόλοιπων ερευνάται. Ακόμη, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου