Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

Ρώσος πρέσβης στο Μοναστήρι: «Να μην επιτρέψουμε στο φασισμό να επανέλθει»


«Όλη η Ρωσία γιορτάζει την Ημέρα της Νίκης κατά του Φασισμού στις 9 Μαΐου, μία ημέρα που  την αποκαλούμε 'εορτή με δάκρυα στα μάτια'» δήλωσε ο πρέσβης της Ρωσίας στα Σκόπια, Όλεγ Στσέρμπακ απόψε  στην πλατεία ‘Μανιόλια’ στο Μοναστήρι- Μπίτολα.


Ανώτεροι  εκπρόσωποι της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο νοτιο σλαβικό κράτος των Σκοπίων, επισκέπτες, η εκκλησία και πολίτες της πόλης παρακολούθησαν την εκδήλωση που έγινε με την ευκαιρία της 9ης Μαΐου.«Καθήκον μας είναι να μην επιτρέψουμε την επανάληψη του φασισμού, πρέπει να θυμόμαστε τα πικρά μαθήματα του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου που δεν επιτρέπουν αναθεωρήσεις των αποτελεσμάτων του και την ύπουλη προσπάθεια να εξισώσουν τους κατακτητές με τους απελευθερωτές, τους δήμιους με τα θύματα», είπε ο Στσέρμπακ.Στην πρώτη γραμμή της εκδήλωσης ήταν ο Ρώσος επιχειρηματίας, επίτιμος πρόξενος της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο Μοναστήρι, Σεργκέι Σαμσονένκο, ο επίτιμος πρόξενος Βέλιμιρ Στοϊκόφσκι, επίσης, τους φιλοξενούμενους Ρώσους, χαιρέτισε ο μητροπολίτης Πέτρος.


Στην τελετή δεν έκανε την παρουσία του, ο δήμαρχος της πόλης, Βλαντίμιρ Ταλέσκι, αλλά ούτε και εκπρόσωπος του δήμου, αν και ο στο τέλος της ομιλίας του ο Ρώσος πρέσβης δεν ξέχασε να χαιρετήσει όλους τους εργαζόμενους στο Δήμο Μπίτολα, σημειώνει το δημοσίευμα.

(meta.mk/)
http://www.echedoros-a.gr/2017/05/blog-post_59.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου