Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

Π. Μοσκοβισί: «Υπάρχει μια ισχυρή δυσαρέσκεια έναντι της Ευρώπης»


Ο ευρωπαίος επίτροπος Πιέρ Μοσκοβισί κάλεσε την Ευρωπαϊκή Ένωση να απευθυνθεί «στους χαμένους της παγκοσμιοποίησης» μετά το «μήνυμα συναγερμού» των γαλλικών προεδρικών εκλογών στις οποίες το Εθνικό Μέτωπο έλαβε σχεδόν 11 εκατομμύρια ψήφους.

«Οφείλουμε να αφουγκραστούμε τη σύγχυση, τον φόβο, τον θυμό αυτών που ψήφισαν το Εθνικό Μέτωπο, αυτών που απείχαν ή που ψήφισαν λευκό ή άκυρο», δήλωσε ο Μοσκοβισί σε συνέντευξη Τύπου στο Παρίσι. «Το μήνυμα αυτό ισχύει για τον εκλεγέντα πρόεδρο (τον Εμμανουέλ Μακρόν), ισχύει επίσης για την Ευρώπη», πρόσθεσε.

«Η Ευρώπη οφείλει να απευθυνθεί σ' αυτούς που αισθάνονται πως είναι οι χαμένοι της παγκοσμιοποίησης, οι παραμερισμένοι, ακόμη περισσότερο απ' ό,τι σ' αυτούς για τους οποίους ο άνεμος της παγκσομιοποίησης πνέει ούριος και οι οποίοι αισθάνονται άνετα», υπογράμμισε ο ευρωπαίος επίτροπος, υπενθυμίζοντας πως η Μαρίν Λεπέν έκανε την Κυριακή «ένα ιστορικό ρεκόρ» με 10,6 εκατ. ψήφους.

«Το μήνυμα αυτό είναι ένα μήνυμα συναγερμού: υπάρχει μια δυσαρέσκεια έναντι της Ευρώπης η οποία παραμένει ισχυρή», διαπίστωσε ο επίτροπος, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι την Κυριακή νίκησε ένας φιλοευρωπαίος.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου