Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Π.Καμμένος: «Εάν οι Τούρκοι περιλάβουν πραγματικά πυρά στην άσκησή τους τότε θα έχουμε κλιμάκωση και θα απαντήσουν οι ελληνικές ΕΔ»

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Εάν οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις στην άσκηση "Θαλασσόλυκος" που διεξάγεται σε περιοχές που έχουν δεσμεύσει στο Αιγαίο κάνουν χρήση πραγματικών πυρών τότε θα έχουμε κλιμάκωση και θα απαντήσοΥΜΕ» είπε πριν από λίγο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και κυβερνητικός εταίρος, ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Ερωτηθείς για το εάν είναι ανήσυχος με τη μεγάλη τουρκική άσκηση "Θαλασσόλυκος" ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρος των ΑΝΕΛ απάντησε ότι "έχουμε πάρει τα μέτρα τα οποία χρειάζεται να πάρουμε, η άσκηση αυτή γίνεται σε διεθνή ύδατα και αφορά βολές υποβρύχιες. Δεν έχουν καταθέσει μέχρι τώρα σχέδιο για βολές επιφανείας (εννοεί πραγματικά πυρά). Είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου, όπως κάνουν κάθε μέρα οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις".

Αναφερόμενος στη νέα συμφωνία αλλά και για την στάση της αντιπολίτευσης ο Π.Καμμένος σημείωσε:

"Αντιλαμβάνομαι τον πανικό της αντιπολίτευσης, η οποία πριν από 1,5 μήνα έλεγε κλείστε το και υπογράψτε ότι σας ζητούν και κατά δεύτερον διέδιδε ότι δεν θα έρθει ποτέ η συμφωνία και ότι η κυβέρνηση αυτή πρέπει να πέσει, να γίνουν εκλογές και να υπάρξει μία άλλη κυβέρνηση που θα κάνει τη συμφωνία.

Η στρατηγική που έθεσε ο κ. Μητσοτάκης, η κ. Γεννηματά και τα βοηθητικά κόμματα σε αυτούς, κατέρρευσε με την επίτευξη της συμφωνίας, με την είσοδο σε μία καινούργια εποχή που ουσιαστικά δίνει μία προοπτική για δύο χρόνια στην κυβέρνηση αυτή και παράλληλα τη λύση του χρέους...Αυτήν τη στιγμή δεν έχουμε μέτρα τα οποία παίρνουμε τώρα, αλλά μέτρα τα οποία θα παρθούν έπειτα από δύο χρόνια και τα οποία συνδυάζονται με αντίμετρα και αφορούν το σύνολο των πολιτών".

Ερωτήθηκε εν τέλει για το εάν τα αναδρομικά για τους στρατιωτικούς θα δοθούν πίσω όπως είχε δεσμευθεί ότι θα κάνει: "αυτή τη στιγμή το υπουργείο Εθνικής Άμυνας τα χρήματα αυτά κάθε χρόνο τα εξασφαλίζει και τα βάζει στο λογαριασμό στον κωδικό που πρέπει να δοθούν, αλλά δυστυχώς συνδέεται το μισθολόγιο των στρατιωτικών με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας που είναι το λιμενικό, η αστυνομία και η πυροσβεστική όπου εκεί δεν έχουν βρεθεί τα χρήματα αυτά για να δοθούν. Εμείς μόλις ταμειακά μπορέσουμε να τα αποδώσουμε θα τα αποδώσουμε άμεσα".

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου