Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Μπαλαούρας: «Οι θυσίες του ελληνικού λαού φαίνεται ότι οδηγούνται στο τέλος τους»


Για «έντονα σημάδια για επιστροφή της Ελλάδας στη κανονικότητα» κάνει λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας σε άρθρο του στο πόρταλ www.ilia24.gr.

«Οι θυσίες του ελληνικού λαού φαίνεται ότι οδηγούνται στο τέλος τους και ανοίγει ο δρόμος για μια νέα πορεία της χώρας, με ανάπτυξη, απασχόληση, επιστροφή των νέων και όλα αυτά με ταξικό πρόσημο» σχολιάζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. 

Προβαίνοντας σε μίνι απολογισμό του κυβερνητικού έργου ο κ. Μπαλαουράς δηλώνει ότι η συμφωνία με τους δανειστές για το κλείσιμο της αξιολόγησης, με δεδομένα τα αρνητικά μέτρα, αλλά και τα θετικά αντίμετρα που τη συνοδεύουν, φαίνεται ότι διαβάζεται ως το κρίσιμο βήμα για την επιστροφή της Ελλάδας στην κανονικότητα και ανοίγει το στοίχημα της ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.

«Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων πέφτουν στα προ μνημονίων επίπεδα – του Ιανουαρίου 2010. Το γεγονός αυτό συνιστά έμπρακτη ψήφο εμπιστοσύνης στις δημοσιονομικές προοπτικές της Ελλάδας, καθώς σηματοδοτεί τη μείωση του κόστους δανεισμού της χώρας κι ανοίγει το δρόμο για την έξοδό μας στις αγορές» τονίζει.

Παράλληλα, ο κ. Μπαλαούρας προσθέτει ότι έχει ξεκινήσει και βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη εισροή κεφαλαίων από το εξωτερικό, που κατευθύνονται προς το ελληνικό Χρηματιστήριο, το οποίο βρίσκεται σε άνοδο εδώ και 15 μέρες. «Οι εκτιμήσεις από στελέχη χρηματιστηριακών εταιρειών αναφέρουν ότι μεγάλο μέρος αυτού του χρήματος δεν είναι στην πραγματικότητα ξένο, αλλά χρήμα των ελληνικών αποταμιεύσεων, που είχε διοχετευθεί τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό και τώρα επιστρέφει, υπό μορφή funds, καθώς με το κλείσιμο της αξιολόγησης και το άνοιγμα της συζήτησης για τη μείωση του χρέους εκλείπουν οι παλιοί φόβοι για έξοδο της χώρας από την Ευρωζώνη, δημοσιονομική κατάρρευση, αδυναμία αποπληρωμής ομολόγων, κούρεμα καταθέσεων κλπ» τονίζει.

Ο βουλευτής προσθέτει ότι οι αγορές προεξοφλούν και την απομείωση του χρέους, ενώ θετικά είναι και τα νέα για τη βιομηχανική παραγωγή που σημειώνει σημαντική άνοδο, ενώ συνεχίζεται και η αποκλιμάκωση της ανεργίας.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΩΣ ΘΥΣΙΑ ΕΥΑΡΕΣΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΔΟΓΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ: Το Εβραϊκό Ταλμούδ και η Δογματική Διδασκαλία Αυτού. Διήγησις περί του πώς οι Εβραίοι πίνουν ανθρώπινο αίμα. http://fwnitwnpaterwn.blogspot.gr/201...

    https://www.youtube.com/watch?v=VuF3RUq4Szk

    ΑπάντησηΔιαγραφή