Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

Μ. Σαπέν: «Η μπάλα είναι στο γήπεδο των ευρωπαϊκών χωρών»


 Την αισιοδοξία τους για την εξεύρεση μιας κοινά αποδεκτής λύσης στο ελληνικό ζήτημα εξέφρασαν ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Μισέλ Σαπέν και ο Ευρωπαίος επίτροπος αρμόδιος για νομισματικές και οικονομικές υποθέσεις Πιέρ Μοσκοβισί, στο περιθώριο της συνόδου των G7 στο Μπάρι της Ιταλίας.


«Η μπάλα είναι στο γήπεδο των ευρωπαϊκών χωρών. Και πρέπει να εφαρμόσουν αυτή που ήταν από την αρχή μια αναγκαία μορφή εξισορρόπησης», δήλωσε ο κ. Σαπέν και πρόσθεσε:


«Δηλαδή την ελάφρυνση, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, του βάρους του χρέους, επί της ελληνικής οικονομίας και του προϋπολογισμού της».

Όπως συμπλήρωσε, «οι εταίροι εξέφρασαν την βούληση να επιτευχθεί συμφωνία μέχρι το Eurogroup στις 22 Μαΐου».

Ο κ. Σαπέν επιβεβαίωσε ότι το ελληνικό ζήτημα συζητήθηκε το πρωί της Παρασκευής, πριν από την έναρξη των εργασιών.

Την αισιοδοξία του θέλησε να εκφράσει και ο ευρωπαίος επίτροπος αρμόδιος για νομισματικές και οικονομικές υποθέσεις Πιέρ Μοσκοβισί.

«Είμαι αισιόδοξος σχετικά με το ότι υπάρχει η βούληση για συμφωνία», τόνισε και ανέφερε ότι η Ελλάδα θα μπορέσει να γυρίσει σελίδα, κλείνοντας το κεφάλαιο της λιτότητας, περνώντας σε φάση ανάπτυξης και επενδύσεων μέσα σε ένα πλαίσιο σταθερότητας.


(με πληροφορίες από ΑΜΠΕ)
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου