Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Τσίπρας από Πεκίνο: «Δρομολογούνται επενδύσεις άμεσα - Η Ελλάδα μπαίνει γερά στο παιχνίδι»


Σημαντικές επενδύσεις στην Ελλάδα από κινεζικούς «κολοσσούς» προαναγγέλλει ο πρωθυπουργός με την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στο Πεκίνο και τον κύκλο επαφών που είχε με οικονομικούς παράγοντες της Κίνας, αλλά και με ξένους ηγέτες.

Λίγο πριν αναχωρήσει για την επιστροφή του στην Αθήνα, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στις «επαφές ουσίας και τις συμφωνίες μεγάλης αξίας» που πραγματοποίησε στο Πεκίνο, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, υπογραμμίζοντας ότι «η Ελλάδα μπαίνει γερά στο παιχνίδι».

«Μετά από πολλά χρόνια κρίσης και απουσίας, η Ελλάδα ξαναμπαίνει "γερά στο παιχνίδι" και δρομολογούνται σημαντικές επενδύσεις άμεσα, ενώ αναβαθμίζεται αισθητά ο ρόλος της χώρας μας στη γεωπολιτική σκακιέρα» επισημαίνει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός και προσθέτει:

«Επιστρέφουμε στην Ελλάδα, μετά από ένα γεμάτο τετραήμερο με συναντήσεις κορυφής, επαφές ουσίας, συμφωνίες μεγάλης αξίας. Σημαντικές επενδύσεις δρομολογούνται άμεσα, ενώ αναβαθμίζεται αισθητά ο ρόλος της χώρας μας στη γεωπολιτική σκακιέρα. Μετά από πολλά χρόνια κρίσης και απουσίας, ξαναμπαίνουμε γερά στο παιχνίδι!».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου